Remziye Demirkol kimdir? Nereli? Remziye Demirkol wikipedia? Remziye Demirkol biyografisi, ekşi

10.01.2023

Remziye Demirkol kimdir? Nereli? Remziye Demirkol wikipedia? Remziye Demirkol biyografisi? Remziye Demirkol kimdir? Remziye Demirkol nereli, kaç yaşında? Remziye Demirkol ekşi? Remziye Demirkol Biyografi.

TRT spikeri olarak başladığı meslek hayatına, CNN Türk’te devam etti.

Uzun yıllar 24 Televizyonu’nda moderatör olarak görev yaptı. Haberin sadece ekranında değil mutfağında da yer aldı. Muhabirlik, editörlük ve kendi haber kuşaklarının yöneticiliğini yaptı. Aralarında Cumhurbaşkanı ve başbakanların da bulunduğu sayısız röportaj gerçekleştirdi.

Başta Pera Güzel Sanatlar Lisesi olmak üzere çok sayıda okulda ve özel derslerde diksiyon, güzel konuşma ve haber eğitimleri vererek, bilgi ve deneyimini, dili etkili kullanmak isteyen öğrencileriyle paylaştı.

Twitter hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Remziye Demirkol, gazeteciliğe şu sıralarda KRT TV’de devam etmektedir. Tecrübeli gazeteci Remziye Demirkol Evli ve iki kız çocuğu annesidir.

Aslen Sürmene Karacakaya (Macuka) köyünden olan Remziye Demirkol uzun süre Kanal7 televizyonunda Ahmet Hakan’la birlikte ana haber bültenine yardımcı oldu, daha sonra Kanal7 ana haber bültenlerini sunan Demirkol uzun sürdir Kanal24 ana haberlerini sunuyordu.

Kanal24 un sevilen moderatörü olan Demirkol anı bir kararla istifa ettikten sonra eğitmenlik ve yapımcılık yapıyor.

Başta Pera Güzel Sanatlar Lisesi olmak üzere çok sayıda okulda ve özel derslerde diksiyon, güzel konuşma ve haber eğitimleri vererek, bilgi ve deneyimini, dili etkili kullanmak isteyen öğrencileriyle paylaştı. Evli ve iki kız çocuğu annesidir.

You cannot copy content of this page