Binbaşı Özçelik kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Binbaşı Özçelik oldu mü? Nerede görev yapıyor? Özgür Özçelik kimdir?

04.01.2023

Binbaşı Özçelik kimdir? Binbaşı Özçelik Nerelidir? Binbaşı Özçelik nereli? Binbaşı Özçelik nerede görev yapıyor? Özgür Özçelik kimdir? Binbaşı Özçelik kimdir? Nerelidir? Binbaşı Özçelik Kaç yaşında? Binbaşı Özçelik oldu mü? Binbaşı Özçelik Nerede görev yapıyor? Özgür Özçelik kimdir?

Sosyal medyada “Binbaşı Özçelik” selamıyla tanınan ve kısa süre içerisinde birçok edit videosuna konu olan Binbaşı Özçelik’in gerçek adının Halil olduğu düşünülmektedir. Kendisi, Muğla Fethiye Garnizon Komutanı olarak görev yaptığı sırada Ankara’ya tayini çıkmasıyla bilinmektedir.

Fakat videolarda görülen Binbaşı Özçelik’in isminin Özgür olduğu da iddia edilmektedir. Konuyla ilgili net ve resmi bir bilgi bulunmamaktadır.

Binbaşı Özçelik’in gerçek adının Halil olduğu düşünülmektedir. Kendisi, Muğla Fethiye Garnizon Komutanı olarak görev yaptığı sırada Ankara’ya tayini çıkmasıyla bilinmektedir. Fakat videolarda görülen Binbaşı Özçelik’in isminin Özgür olduğu da iddialar arasında. Konuyla ilgili net ve resmi bir bilgi bulunmuyor.


BİNBAŞI ÖZÇELİK YÜZÜ BELLİ Mİ?

Hayır. Binbaşı Özçelik’in yüzü bilinmemektedir. Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda hali hazırda Binbaşı rütbesinde bulunan Binbaşı Özçelik, MSB Komando Teçhizat Tanıtımında, “Faaliyetin amacı personelimizin her türlü hava ve arazi kouşulunda, görevini yapabilmesi için güçlü savunma sanayi, TSK güçlendirme vakfı iştirakleriyle Milli Savunma Bakanlığımızca yerli ve milli olarak üretilen kıyafet, koruyu mebusa, silah, teçhizat, arazide kullanılan yaşam alanları, emniyet ve kolaylık tesisleri ile yeme içme dahil tüm malzemelerin kamuoyuna tanıtılmasıdır.” ifadelerini kullanmıştir.

Binbaşı Halili Özçelik kimdir?

2012 yılında yapılan habere göre 2007 yılından bu yana Fethiye’de görev yapan Fethiye Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Halil Özçelik tayininin Ankara’ya çıkmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Binbaşı, yüzbaşı ile yarbay arasındaki askeri rütbedir. Binbaşı rütbesindeki askerin temel görevi tabur komutanlığıdır.

You cannot copy content of this page