Meslek İçi Komiser Yardımcılığı Sınavı 2023

02.01.2023

Komiserlik Sınavı Meslekte 2 yılını tamamlayan ve 4 yıllık üniversite mezunu olan polis memurlarınin komiser yardımcısı olabilmesi için yapılan sınavdır.

Öncelikle görevi başındaki bir polis memurunun yazılı sınava hazırlanması için pek vakit bulması mümkün değil, hazırlanmadan bu sınavı kazanmakta hiç mümkün değil. Bu yüzden önerimiz piyasada bulunan kitaplardan bir konu anlatım ve bir adet soru bankası kitabı almanız, aynı zamanda boş zamanlarınızda özetler okumanıza ve test çözmenize yardımcı olacak bu ücretsiz Mobil Uygulamayı telefonunuza yüklemeniz. Unutmayın ki bu sınava binlerce kişi gitmektedir ve yarışa hazırlanmaya çoktan başlayan rakipleriniz var.

Ömür boyu reklamsız ücretli sürüm

https://play.google.com/store/apps/details?id=kusoqlu.komiserlikpro

Reklamlı ücretsiz sürüm

https://play.google.com/store/apps/details?id=kusoqlu.komiserlik

Bu sınav meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları için yapılmaktadır.

Aşağıdaki YouTube videomuzu ve diğer videoları izleyip kanalımıza abone olursanız yeni içeriklerden de faydalanabilirsiniz.

PAEM(POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ)

MADDE 5 – (1) PAEM’in öğrenci kaynağı şunlardır;

a) Meslekte fiilen iki yılını dolduran ve kırkbeş yaşından gün almamış lisans mezunu polis memurları, başpolis memurları ve kıdemli başpolis memurları.

b) Emniyet mensubu olmayan lisans mezunları veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar.

c) İlgili devletlerle yapılacak ikili anlaşmalara bağlı olarak alınacak yabancı uyruklu öğrenciler” ‘dir

You cannot copy content of this page