Esra Çömelek tekstil kimdir? Esra Çömelek kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

26.10.2023

Esra Çömelek hangi tekstil firması? Esra Çömelek Mahir olayı? Esra Çömelek ailesi kimdir? Esra Çömelek tekstil kimdir? Esra Çömelek kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemiz polis365.com adresinde bu sorulara yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Esra Çömelek hangi tekstil firması? Esra Çömelek Mahir olayı? Esra Çömelek ailesi kimdir? Esra Çömelek tekstil kimdir? Esra Çömelek kaç yaşında? Ne iş yapıyor? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Esra Çömelek, Didem Arslan Yılmaz’ın “Vazgeçmek” adlı programına katılarak, 2021 yılında bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı internet fenomeni Mahir Bey’den toplamda 15 milyon lira tazminat talep ettiğini açıkladı. Esra Hanım, Mahir Bey ile aralarında yaşanan ilişkiyi detaylandırarak, Mahir Bey’in kendisiyle bir ilişkisi olduğunu ifade etti.

Mahir Bey, sosyal medya platformlarında fenomen olarak tanınmasına rağmen hakkında detaylı bilgilere ulaşılamayan bir kişilik olarak dikkat çekiyor. Esra Çömelek, programda yaptığı açıklamalarda, Mahir Bey’i 2021 yılında bir arkadaşı aracılığıyla tanıdığını ve Mahir Bey’in başlangıçta fenomen olmadan önceki dönemini hatırlattı. Çömelek, Mahir Bey’e toplamda 15 milyon lira ödediğini ifade etti.

Ayrıca, Çömelek, Mahir Bey’e 3,5 milyon TL değerinde lüks bir araba aldığını da belirtti.

You cannot copy content of this page