Avukat Mehmet Altun Kimdir? Mehmet Altun Kayseri? Mehmet Altun Avukat?

27.05.2023

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Mehmet Altun Kimdir? Mehmet Altun nereli ve kaç yaşında? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Mehmet Altun Kimdir? Mehmet Altun nereli ve kaç yaşında? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Avukat Mehmet Altun Kimdir? Mehmet Altun Kayseri? Mehmet Altun Avukat?

Hayırsever Mehmet Altun, İstanbul Sultanbeyli’deki yaklaşık 300 milyon lira değerindeki arsasını, 9 ilde okul ve cami yapılması için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, bağışlanan arsa karşılığında okul ve cami inşa edilmesi için AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin şahitliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç ve Türkiye Diyanet Vakfı 2. Başkanı İhsan Açık arasında ortak protokol imzalandı.

Protokol kapsamında, İstanbul, Kayseri, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Yozgat başta olmak üzere ihtiyaç bulunan yerlere 20 okul ile Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde bir cami yapılacak.

You cannot copy content of this page