Desmont Kullananlar Yorumları – 5/10 mg Kullananlar Yorumları

03.02.2023
Desmont Kullananlar Yorumları – 5/10 mg Kullananlar Yorumları

İlk olarak Desmont öksürüğü keser mi sorusunun yanıtı, alerjik nezle ve buna bağlı astım sorunu yaşayan kişilerin araştırdığı bir diğer konudur. Bu noktada bilinmesi gerekir ki, Desmont her tip öksürüğü kesmekte kullanılmamaktadır. Ancak eğer öksürük probleminiz alerjik nezleden kaynaklanıyorsa, ilaç bu nezlenin belirtilerini azaltacağı için öksürüğünüzün de giderilmesine yardımcı olacaktır. Ancak hava değişimlerinin beraberinde getirdiği hastalıklardan dolayı oluşan öksürük, bu ilacın etki alanına girmemektedir.

Yan etkisi bulunan Desmont, her alerji ilacı gibi uyku getiren bir ilaçtır. Desmont uyku yapar mı sorusuna yanıt arayan bireyler, bu ilacı kullandıkları zaman uykularının gelebileceğini bilmelidir. Alerji ilaçlarının pek çoğunda olduğu gibi uyku bastırması durumunun Desmont ilacında da görüldüğü doğrudur. Bu nedenle herkes için uygun değildir. Gün içerisinde çalışan, okula giden ve uyumaması gereken kişilerin gündüz bu ilacı almaması tavsiye edilmektedir.

Pek çok insan Desmont ilacını kullanmadan önce Desmont yan etkileri nelerdir araştırması yapmaktadır. Desmont ilacının bilinen pek çok yan etkisi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yan etkilerin görülmesi durumunda ilaç bırakılmalı ve doktor ile iletişime geçilmelidir. Solunum enfeksiyonu, baş ağrısı, uyku hali, yorgunluk, kusma, boğaz ve dilde şişkinlik gibi pek çok yan etki söz konusudur. Eğer siz de bu ilacın yan etkilerini merak ediyorsanız, ilaç prospektüsünü inceleyebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Desmont Kullananlar Yorumları – 5/10 mg Kullananlar Yorumları

Günümüzde kullandığımız hemen hemen her ilaç belirli dozlarda üretilmiştir. Bunun sebebine bakacak olursak ilacı kullanacak olan kişilerin rahatsızlık dereceleri, boyları, kiloları ve çeşitli durumlara bağlı olarak bu dozları kullanmaktadırlar. Desmont 5/10 mg Kullananlar Yorumları sizlerle: 5 mg kullanırken etkisi az olduğundan 10’a geçtik. Son derece etkisi fazla oldu. Bu sebeple doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz. Son derece etkili ve iyi bir ilaç tavsiye ederim. Toza bağlı alerjimde bir etkisi olmadı. Farklı bir ilaca bakmam gerekiyor.

You cannot copy content of this page