TEKNOFEST ne zaman düzenlenecek? Teknofest proje örnekleri, pdf,

02.02.2023

TEKNOFEST 2023 Ne Zaman ve Nerede Gerçekleştirilecek? Dünyanın en büyük havacılık festivali TEKNOFEST, Cumhuriyetimizin 100. yılında 16-19 Mart tarihleri arasında İzmir’de, 27 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da ve 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.

Teknofest Proje Akıllı Küre
Teknofest Proje Alt Geçit ve Tünellerde Sel Afeti Risk Yönetim Sistemi
Teknofest Proje Edebiyat Engel Tanımaz

Teknofest Proje FenAPP
Teknofest Proje Görme Engelliler için Konuşan Haritalar
Teknofest Proje Işık Muhafızları

Teknofest Proje Masther Oyun
Teknofest Proje Özel Garaj
Teknofest Proje Sindirim Sistemi

EKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; Ocak 2017 tarihinde hayata geçen ve Türkiye’nin millî teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini temel hedefi olarak benimseyen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Türkiye’nin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle düzenlenen yarışma ve etkinliklerin genel adıdır.

Projesi olan her genç geliştirmek ve duyurmak için eşsiz bir fırsat olan Teknofest’e başvurular online şekilde yapılır. Teknofest’e 39 kategoride katılabiliyorsunuz. Aşağıdaki adımları izleyerek Teknoferst başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kayıt: Kurumsal Yönetim Sistemi’ne kayıt ol.
Yarışmaya katılacağın takımı dikkatlice kur.
Ekibinde bulunan üyeleri takımına dahil et.
Senin için en uygun yarışmayı bul.
Kurumsal Yönetim Sistemi’nden başvurunu yap ve onay sürecini bekle.
Tüm adımları eksiksiz yaptığından emin olmak için bu linkten https://teknofest.org/tr/competitions/ Teknofest’in resmi sitesini ziyaret et.

You cannot copy content of this page