Taha Bilici kimdir? Nerelidir? Yaş? Sevgilisi? Taha Bilici babası kimdir? Taha Bilici Aleyna Tilki?

31.01.2023

Taha Bilici kimdir? Taha Bilici Nerelidir? Taha Bilici Kaç yaşında? Taha Bilici Yaş? Taha Bilici Sevgilisi? Taha Bilici babası kimdir? Taha Bilici Aleyna Tilki?

İddiaya göre Tilki, genç iş insanı Taha Bilici ile geçtiğimiz günlerde bir partide tanışıp görüşmeye başladı. Tilki ve Bilici ikilisi tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. İddialara göreSon dönemin popüler ismi Uzi ile aşk yaşadığı konuşulan Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel’den veto yedi.

Öztel’in, kızının yaşam tarzı farklılığından dolayı rapçi ile aşk yaşamasını istemeyerek “Hakkımı helal etmem” dediği iddia edilmişti. Evet 21 yaşındaki Tilki, bu sefer yeni bir aşk iddiasıyla gündemde yerini aldı.

21 yaşındaki başarılı sanatçı Aleyna Tilki son zamanlarda aşk hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü sanatçı Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde ismi daha önce Serenay Sarıkaya ile de anılan Haldun Demirhisar ile de geçmişti. Ancak daha sonra yapılan açıklamalar ile bu iddia yalanlanmıştı.

21 yaşındaki ünlü popçu Aleyna Tilki, aralarındaki yaş farkının arkadaşlığa engel olup olmadığına da “Yaş ne ki? Biliyorsunuz içerisine giremediğim mekanlarda benim şarkım çalıyordu 16 yaşındayken. Yaş benim için bir şehir efsanesi” ifadelerini kullandı. Aşk hayatında yaş farkının önemine de “Tabii ki kendi yaşıma yakın olan insanlarla ilişki kurmak isterim. Ama büyük de konuşmamak lazım. Şu an öyle bir şey yok, mümkün de değil yani. Hayatımda da kimse yok” sözleri ile değendi.

Taha Bilici kimdir?

Taha Bilici kimin oğlu?

Baba Arif Bilici bugün şirketin başında bulunan oğlu Mehmet Ali Bilici‘nin hem en büyük destekçisi hem de en büyük rakibi olmuş. Üstelik aynı evde yaşayan baba ve oğul Bilici sahip oldukları iki şirket ile birbirlerinden iş kapma yarışına bile girişmişler.

Mehmet Ali Bilici (d. 1951, Ceyhan, Adana, Türkiye), Türk siyasetçi ve iş insanı. Bilici Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı.

Adana’nın köklü şirketlerinden Bilici Holding’in 3’üncü kuşak temsilcisi Hatice Bilici girişimciliği seçti. Ailesinden bağımsız, kendi sermayesiyle yaklaşık üç yıl önce ‘Talia’ markasını hayata geçirdi. Talia çatısı altında nohut bazlı sağlıklı atıştırmalık üreten Bilici, üretiminin yüzde 70’ini ihraç ediyor. Atıştırmalıklarının Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında ulusal market ve kahve zincirlerinde de nihai tüketicilerle buluştuğunu belirten Bilici, “Önümüzdeki dönemde Türkiye ve ABD’de sağlıklı yaşama ve beslenmeye önem veren zincirlerin tamamında yer almayı hedefliyoruz” diyor.

You cannot copy content of this page