Ammy Kulsum Alibhai who is she? Ammy Kulsum alibhai wikipedia español?

16.01.2023
Ammy Kulsum Alibhai who is she? Ammy Kulsum alibhai wikipedia español?

Ali Bhai ( Aashirvad Ali Kardeş 2007 Hint Malayalam dilinde aksiyon filmidir tarafından yönetilen Shaji Kailas tarafından yazılan TA Shahid tarafından üretilen Antony Perumbavoor şirketi Cinemas.

Mohanlal’ı canlandırıyor tartışmasız bir lider Kozhikode ve fakirlerin kurtarıcısı olan yaşayan gerçek hayattaki kişi Ali Bappu’ya Kondotty’de on yıl önce Filmde ayrıca Gopika , Navya Nair , Shamna Kasim , Innocent , Cochin , Sai Kumar , Rajan P. Dev , Suraj Venjaramoodu , Siddique , Jagadish ve Shammi Thilakan yardımcı rollerde yer alıyor.

Arsa, Kozhikode pazarında ve geçimleri buna bağlı olan insanlarda geçiyor ve ayrıca Barami Müslüman göç eden Yemen’den Kozhikode’ye Urus üyesi olan Anwar Ali’yi, Barami ailesinin Kozhikode pazarına taşındı ve pazarın koruyucusu Ali Bhai olarak büyüdü. Filmin post prodüksiyonu Chennai’de Film Bağımsızlık Günü’nde (15 Ağustos 2007) ve Onam festivali sırasında gösterime girdi.

Chennai merkezli Piramit Saimira Grubu filmi Kerala . [5] Kerala’da 85’in üzerinde ekranda yayınlandı ve bu, o zamanlar bir Malayalam filminin en büyük gösterimiydi. Film, ilk gününde 84 lakh topladı ve o sırada bir Malayalam filmi için şimdiye kadarki en yüksek ilk gün hasılatını yaptı.

Alibhai, Palayam pazarının Kozhikode Kralı “Dadha” olan Alibhai olarak da bilinen Anwar Ali’nin hikayesini anlatıyor. O bölgenin tartışmasız kahramanı, mazlumların ve mazlumların kurtarıcısıdır.

Yapmakla ünlü bir Barami ailesinin üyesi olan genç Ali’yi kuran flashback sekanslarıyla açılıyor Urus’u , çocukluğunda babası Ahmed Sahib’in beklenmedik bir hırsızla karıştırıp onu siyah ve mavi dövdüğü zaman evini terk insanların önünde.

Ali’nin arkadaşı Sundaran Thampi, mafyaya, aslında kendisinin, babasının Ahmed Sahib ile olan rekabetinin intikamını almak için yaptığı hırsızlığı gördüğünü söyler. Arkadaşı tarafından aldatıldığını anlayan Ali kasap kılıcını kapar ve elini keser ve evinden Palayam pazarına kaçar. Alibhai, proleter sınıfın tartışmasız lideri, onlar adına konuşmak için ayağa kalkan ve hatta yumruklarını sıkıp onlar ve hakları için savaşan Alibhai olarak büyüdüğü bir mücadeleden asla geri adım atmaz. Oğul iyi kalpli bir sert olmak için büyür.

Hayatları Alibhai’nin etrafında dönen birçok insan var. Halk arasında Market Kunji olarak bilinen, Alibhai’nin akıl hocası ve bir nevi koruyucusu olan Kunjikannan var. Hameed, Salim Babu, Ramu, Podipaatti Kunjaattu, Sameer Das, Vijayan, Dasappan ve küçük bir çocuk Ganapathy dahil olmak üzere çetesini oluşturan bir grup arkadaş ve iyi dilekler var. Onu çok seven çiçekçi kız Chenthamara ve Alibhai tarafından tıpkı bir babanın kızını büyüttüğü gibi yetiştirdiği genç Kingini var.

Ardından, Alibhai’nin bazı özel koşullar altında sığındığı başka bir kız Ganga gelir. Ayrıca, daha önce Palayam pazarını bir goonda olarak yöneten ve Alibhai tarafından yapılan bir kavgada yenilen, ardından o kadar kötü yaralanan ve o zamandan beri yatalak olan Abraham’a da bakıyor. Bütün bunlar ve diğerleri, Alibhai’nin yakın ve sevgililerini oluşturur.

Alibhai arada bir annesiyle tanışmak ve çok sevdiği babasına gizlice bir hediye bırakmak için kendi evine gider. Ancak Ali’ye çocukluğunda komplo kuran Sundaran’ın uzun bir aradan sonra tekrar ortaya çıkıp pişmanlık dolu bir kalple Ali’yi affetmesi ve eve dönmesi için yalvarmasıyla tüm bunlar değişecektir. Hemen hemen aynı anda, başka biri belirir – kendine özgü amaçları olan Abraham’ın oğlu Danny Abraham.

Buradan, Alibhai’nin hayatı dramatik bir şekilde değişmeye mahkumdur. Alibhai’yi pazardan kovmak ve yerel politikacıların yardımıyla bir alışveriş merkezi inşa etmek istediler. Şehir şirketi ve devlet idaresi ile el ele tutuşuyorlar ve yabancı ülkelerden büyük yatırımcıların yardımını alıyorlar. Eski hesaplarını düzeltmek ve Kozhikode şehrini eğlence, şarap ve kadın sağlayan uluslararası bir turizm merkezine dönüştürmek için her şeye hazırlar. Alibhai, pazarı ve şehri kurtarma girişimlerine nasıl direniyor?

Bir aşamada, bir bomba yerleştirdiler ve üvey kızı da dahil olmak üzere birçok arkadaşını ve komşusunu öldürdüler. Ali bhai arkasındaki herkesi tek başına öldürür ve o bölgenin vaftiz babası olur.

Kaynak: Wikipedia.org

You cannot copy content of this page