Ali Çamlı kimdir? Ali Çamlı nereli? Ali Çamlı ne iş yapıyor? Ali Çamlı serveti? Ali Çamlı imam, Ali Çamlı Kayseri kimdir?

19.12.2022

Ali Çamlı kimdir? Ali Çamlı nereli? Ali Çamlı ne iş yapıyor? Ali Çamlı serveti? Ali Çamlı imam, Ali Çamlı Kayseri kimdir?

Kayserispor’un seçimli olağan genel kurulunda tek aday olan eski imam Ali Çamlı, kulübün yeni başkanı oldu.

Çamlı daha önce Kayserispor’da asbaşkanlık görevini yürütmüştü.

Ali Çamlı Kayseri’de bulunan Hunat Camii’nin eski imamıdır.

Daha önceden Kayserispor’da asbaşkanlık görevini yürütmüştür.

Ali Çamlı, Kayserispor’un Başkan’ı oldu. Ali Çamlı, 17 Aralık 2022 tarihinde yapılan genel kurul ile Kayserispor tarihinin 31. Başkanı oldu.

Ali Çamlı Nereli, kaç yaşında? biyografisi

Ali Çamlı uzun seneler boyunca Kayseri’de imamlık yaptı.

Ali Çamlı, bu görevini sürdürürken il genelinde tanınmıştır.

Ali Çamlı, kentte tanınan bir iş adamıdır.

Ali Çamlı, imamlıktan emekli olduktan sonra siyasete girme denemesinde de bulundu.

Kayseri’den AK Parti Milletvekili aday adayı olan Çamlı son olarak Kayserispor başkanlığına aday oldu ve başkan seçildi.

Yukatel Kayserispor Kulübünün seçimli olağan genel kurulunda tek aday olan Hunat Camii eski imamı Ali Çamlı, Kayserispor’un yeni başkanı oldu.

Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi”nde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da Kayserispor’un 795 milyon TL borcu olduğu açıklandı.

Kongreye, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve çok sayıda davetli katıldı. Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın yönetiminde Asbaşkanlık görevi yapan Ali Çamlı, olağanüstü genel kurulda aday olduğunu açıkladı.

Çamlı, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bu şehre olan borcumuzun gereğidir. İşimizin zor olduğu kadar şerefli olduğunu biliyoruz. Dışarıdan gazel okumak kolay. Kayseripor bizim için çok kıymetli. Birbirimize saygı duymaya devam edeceğiz. Kulübü borçsuz hale getirmek için çaba harcayacağız. Bu şehrin kapıcılığını bile şeref kabul ederim ki Kayserispor başkanlığını seve seve kabul ederim” diye konuştu.

You cannot copy content of this page