Bahameddin Karaköse kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Biyografisi

27.01.2023

Bahameddin Karaköse kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Biyografisi

Bahameddin Karaköse Kayseri iline bağlı Kocasinan ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve atanmıştır.

Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve atanan Bahameddin Karaköse, gerçekleşen törenin ardından Ayhan Teltik’ten görevi devraldı.

Törene, İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nde görevli idareciler de katıldı

Göreve başladıktan sonra ilk açıklamasını yapan Bahameddin Karaköse hizmetlerinden dolayı Ayhan Teltik’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Öte yandan Ayhan Teltik, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından idareci ve personelle vedalaşıp kurumdan ayrıldı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Milli Eğitim Eski Müdürü Ayhan Teltik ise, “Öte yandan Ayhan Teltik sosyal medyadan “On Üç aydır gururla ve şerefle görev yaptığım Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bu gün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

Kayseri’mize hizmet etme yolunda ekibimizle emek verdik. Birlikte çalıştık birlikte yorulduk. Bu süre zarfında benden desteklerini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma, idarecilerime, öğretmenlerimize, destek personellerimize teşekkür ediyor hepsinden helallik diliyorum. Rabbim sizlerin her işini kolay kılsın inşallah” dedi.

Karaköse’nin göreve başlaması dolayısıyla yapılan devir teslim töreninde Karaköse ve Teltik’in yanı sıra il millî eğitim müdürlüğünde görevli idareciler de hazır bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse hizmetlerinden dolayı Ayhan Teltik’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ayhan Teltik, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından idareci ve personelle vedalaşıp kurumdan ayrıldı.

You cannot copy content of this page