Serkan Mehmet Durdu kimdir? Nerelidir? Ne iş yapar? Serkan Mehmet Durdu ne iş yapıyor, kaç yaşında, eşi kim?

Oyuncu Bestemsu Özdemir ve sevgilisi Serkan Mehmet Durdu ile birlikte dün akşam Ataköy’deki bir mekanda sahne alan Yaşar İpek’i dinlemeye gitti. Çıkışta objektiflere yansıyan çift, gazetecilerle sohbet etti.

02.01.2023

Serkan Mehmet Durdu kimdir? Serkan Mehmet Durdu Ne iş yapar? Serkan Mehmet Durdu nereli, Serkan Mehmet Durdu kaç yaşında, Serkan Mehmet Durdu eşi kim? Serkan Mehmet Durdu kimdir? Serkan Mehmet Durdu Nerelidir? Ne iş yapar? Serkan Mehmet Durdu ne iş yapıyor, kaç yaşında, eşi kim?

Yaklaşık 8 aydır Durdu ile aşk yaşayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili sorulara “Her şey yolunda. Ben de evlilik teklifi bekliyorum.

Bakalım ne zaman gelecek? Buradan da ona duyuralım” ifadelerini kullanarak, kahkaha atmıştı.

Durdu, muhabirlerin ünlü oyuncunun bu sözlerini hatırlatılması üzerine “Yakında gelecek. Çok güzel bir teklif planlıyorum” dedi.

Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz Nisan ayında mobilya üreticisi yeni sevgilisi Serkan Mehmet Durdu ile birlikte Yeniköy’de objektiflere yansımıştı.

Bir balık restoranında vakit geçiren çift, birlikte fotoğraf vermemek için hızlıca mekanı terk etmişti.

Serkan Mehmet Durdu, 1978 yılında Erzincan’da dünyaya geldi. İstanbul’da tekstil üretiminde tecrübe sahibi olduktan sonra restaurant işletmeciliği yapan Serkan Mehmet Durdu Etiyopya’dan gelen iş teklifini kabul ederek Afrika’nın yolunu tuttu.

Deneyimlerine dayanarak 2010 yılında üretim amaçlı yatırım yapmaya karar vererek bugünkü başarılarının temelini attı.

Şuanda mobilya üretiminde önemli bir pay sahibi.

Serkan Mehmet Durdu’nın Instagram Hesabı?

Serkan Mehmet Durdu, Instagram hesabını oldukça etkin kullanıyor. Onun hesabına @serkanmd adresinden ulaşabilirsiniz.

Daha önce, “Aşktan yana yüzüm gülmüyor.” açıklamasını yapan Bestemsu Özdemir, “Sanırım bu sefer aradığım aşkı buldum. Şans bu sefer benden yana gibi oldu.” şeklinde konuştu.

Daha fazla soru kabul etmeyen çift, ardından kendilerini bekleyen otomobillerine binip, “İyi akşamlar.” dedi.

Bestemsu Özdemir hayatı ve biyografisi. Bestemsu Özdemir kimdir?

20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Bestemsu Özdemir, 2,5 yaşında anne ve babasının babasının boşanmasının ardından anneannesi ile Ankara’da yaşadı.

Daha sonra annesinin yanına İstanbul’a döndü ve Saint Benoît Fransız Lisesi’nde öğrenim gördü. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümünde tamamladı.

Bir ajansa kaydolan Özdemir, Mavi için modellik yaptı, kısa bir süre sonra modelliği bıraktı.

Menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmasının ardından oyunculuk eğitimi aldı ve ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Araf Zamanı ve Sakarya Fırat dizileri ile edindi. Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem ve Ege’nin Hamsisi, Tabula Rosa, Biz Size Döneriz ve Güvercin gibi projelerde rol aldı.

Bestemsu Özdemir ile Serkan Mehmet Durdu evleniyor.

Oyuncu Bestemsu Özdemir bir süre önce sevgilisi Serkan Mehmet Durdu’dan evlenme teklifi beklediğini açıklamıştı. Durdu da muhabirlerin sorularına “Yakında olacak” diye yanıt vermişti.

Dün akşam yeni yılı Serkan Mehmet Durdu ile karşılayan Bestemsu Özdemir, sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Bir anda Özdemir’in önünde diz çöken Durdu, sevgilisine cebinden çıkardığı tektaşı uzattı. 

Serkan Mehmet Durdu’nun teklifi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan ünlü oyuncu, o anları da “Evet’ dedim” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. 

You cannot copy content of this page