Nahel M kimdir? Nereli? Nahel M neden öldü? Nahel Merzouk kaç yaşında, neden öldü?

02.07.2023

Nahel M kimdir? Nereli? Nahel M neden öldü? Nahel Merzouk kaç yaşında, neden öldü?

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Nahel M kimdir? Nereli? Nahel M neden öldü? nNahel Merzouk kaç yaşında, neden öldü? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Nahel M kimdir? Nereli? Nahel M neden öldü? Nahel Merzouk kaç yaşında, neden öldü? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

17 yaşındaki Nahel M.’nin öldürülmesi, Fransa’nın dört bir yanındaki şehirlerin yanı sıra büyüdüğü Paris’in batısındaki Nanterre banliyösünde de isyana yol açtı. Nahel M. tek çocuktu ve annesi tarafından büyütülmüştü. Paket servis şoförü olarak çalışıyordu ve ragbi liginde oynuyordu.

Eğitim süreci “kaotik” olarak tanımlandı. Elektrikçi olmak için eğitim almak üzere yaşadığı yerden çok da uzak olmayan Suresnes’deki bir üniversiteye kaydolmuştu. Cezayir asıllı Nahel’i tanıyanlar, annesi Mounia ile birlikte yaşadığı Nanterre’de çok sevildiğini ve muhtemelen babasını hiç tanımadığını söyledi. Üniversiteye devamsızlığı çoktu. Sabıka kaydı yoktu ama polis tarafından biliniyordu.

Fransız makamlarının 30 Haziran 2023 Cuma günü ülkedeki tüm büyük ölçekli etkinliklere yönelik ilan ettiği yasağa rağmen protestolar tüm şiddetiyle devam ediyor.

Fransa İçişleri Bakanlığı verilerine göre bu yazı itibariyle 1.311 kişi gözaltına alındı. Bakanlık ayrıca, halka açık yollarda 2.560 yangın tespit edildiğini ve 234 maddi hasar vakasına ek olarak 1.350 aracın ateşe verildiğini bildirdi.

You cannot copy content of this page