Derya Pınar Ak Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi? Derya Pınar Ak Boyu kilosu? Doğum tarihi? Derya Pınar Ak çilleri gerçek mi?

22.03.2023

Derya Pınar Ak Kimdir? Sevgilisi? Derya Pınar Ak Boyu kilosu? Derya Pınar Ak Kaç yaşında? Yaş Boy Kilo? Derya Pınar Ak çilleri gerçek mı? Derya Pınar Ak Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Sevgilisi? Derya Pınar Ak Boyu kilosu? Doğum tarihi? Derya Pınar Ak çilleri gerçek mi?

Cadı Üçlemesi filmi ile ilk kez kamera karşısına geçen Derya Pınar Ak en önemli kamera önü deneyimini Uzak Şehrin Masalı dizisi ile yaşadı. İcon Talent oyunculuk ajansı ile çalışan Derya Pınar Ak bir çok çocuk oyuncu gibi Leyla Şirin Ajans’ın keşfettiği bir isimdir. Exxen’in hükümsüz dizisinde de İnci karakteri ile yer alan Derya Pınar Ak 18 yaşının içindedir. Seyahat etmeyi ve denizi çok seven Derya Pınar Ak aktif olarak tiyatro ile de ilgilenmektedir. Derya Pınar Ak tahminimizce 18 yaşının içindedir. 4 yıldır aktif olarak sosyal medya kullanan Derya Pınar Ak @deryapinarak kullanıcı adı ile sosyal medyada yer almaktadır.

2003 doğumlu güzel isim Derya Pınar oyuncu olarak çalışmalarını sürdürmektedir. İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, İcon Talent Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

İlk kez kamera karşısına 2018 senesinde rol aldığı, diyalogsuz bir kısa film çalışması olan Cadı Üçlemesi adlı filmde ki ana karakter için geçmiştir.

Başarılı oyuncu Derya Pınar Ak 18 yaşında ve 1.62 cm boyundadır. Kilosu 46, burcu ise aslan’dır. Resmi instagram hesabı kullanıcı ismi @deryapinarak ‘tır. Günümüz itibariyle hesabında ki takipçi sayısı 51,4BIN civarındadır.

Benim Adım Farah dizisinin Gönül’ü Derya Pınar Ak kimdir?

24 yaşlarında, çok güzel, içi dışı bir, neşeli, kıpır kıpır genç bir kız. Perihan ve Orhan’ın kızıdır. Mehmet’in üvey kardeşidir. Farah’la aynı apartmanda yaşar. Farah’ın güvendiği tek dostu, tek dayanağıdır. Gönül, doğal komiktir. Biraz telaşlı, biraz sakar, biraz özgüvensizdir. Gönül’ün karakterini şekillendiren en önemli kişi annesidir. Gönül, yıllarca annesinin baskın ve sert karakterinin gölgesinde büyümüştür. Şimdiler de ise Gönül, özel bir hastanenin hasta ilişkileri departmanında çalışmaktadır. İnsanlara yardım etmeyi sevdiğinden, kendince en faydalı olabileceği yerdedir. İnsanları dinler, sıkıntılarına kulak kabartır ve çözmeye çalışır.

Oynadığı Sinema ve Diziler:

Hükümsüzler ve Uzak Şehrin Masal’ı adlı dizilerde rol almıştır. 2021 ve 2022 yılında yayınlanan “Annemizi Saklarken” isimli dizide Hande Doğandemir’in canlandırdığı “Handan” karakterinin kızı Ela için kamera karşısına geçmiştir. En son Atv ekranlarında yayınlanan Ah Canım Hayat isimli dizi için kamera karşısına geçmiş ve dizi de Çiğdem karakterini canlandırmıştır. Dizi de ayrıca İlhan Şen, Beran Soysal, Ozan Yiğit, Zeynep Oymak, Onur Gözeten, Deniz Işın, Toprak Can Adıgüzel, Muttalip Müjdeci ve Nimet İyigün gibi isimler de rol almıştır.

2022 – Ah Canım Hayat
2021 – Uzak Şehrin Masalı
2020 – Hükümsüzler
2018 – Cadı Üçlemesi (Film)
2019 – Kar ve Ayı (Film)

You cannot copy content of this page