Nejla Kurul kimdir? Nerelidir? Nejla Kurul evli mi? Eşi? Nejla Kurul Biyografi, Nejla Kurul Vikipedi?

07.06.2023

Soruları merak edilmektedir, arama motorlarında, sosyal medya platformlarında, ülkemiz gündeminde ve web sitemizde Nejla Kurul kimdir? Nerelidir? Nejla Kurul evli mi? Eşi? Nejla Kurul Biyografi, Nejla Kurul Vikipedi? sorularına yanıtlar aranmaktadır. Bizlerde sizin için Nejla Kurul kimdir? Nerelidir? Nejla Kurul evli mi? Eşi? Nejla Kurul Biyografi, Nejla Kurul Vikipedi? sorularının yanıtlarını araştırdık. İşte detaylar;

Nejla Kurul Tural, Eğitim kategorisinde eserler yazmış bir yazardır. @nejlakurul kullanıcı adı ile Twitterda bulunur.

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Genel Başkanı. Sivil akademisyen, doğadan, tüm çeşitliliği ile emekten, demokrasiden ve barıştan yana. Açıklaması Twitterda yazar.

Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Eğitim Finansmanı, Küreselleşme ve Üniversiteler olarak sayılabilir. Nejla Kurul Tural kitapları; Kök Yayınevi, Siyasal Kitabevi – Akademik Kitaplar aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Nejla Kurul Tural tarafından yazılan son kitap “Küreselleşme ve Üniversiteler”, Kök Yayınevi tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

2020 yılında Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası’nın (Eğitim-Sen) 28-29 Kasım tarihlerinde Ankara’da toplanan 11’inci Olağan Genel Kurulu seçimlerinin ardından oluşan yeni Merkez Yürütme Kurulu görev dağılımını yaptı. OHAL döneminde yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Ankara Üniversitesi’ndeki görevinden ihraç edilen ve ‘Barış Bildirisi’ imzacısı olan Prof. Dr. Nejla Kurul Eğitim- Sen’in yeni genel başkanı oldu.

You cannot copy content of this page