Fulya Öztürk kimdir? eşi kimdir? Fulya Öztürk nereli, kaç yaşında? Boyu kaç? Kardeşleri?

12.02.2023

Fulya Öztürk FOX TV’den neden ayrıldı? Fulya Öztürk kimdir, eşi kimdir? Fulya Öztürk kimdir? eşi kimdir? Fulya Öztürk nereli, kaç yaşında? Boyu kaç? Kardeşleri?

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 yılında Adana’nın Seyhan ilçesinde doğmuştur. Türk gazeteci, haber muhabiri ve sunucudur.

Lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji’nde tamamladı. 2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteyi kazandığı ilk sene 2006 yılında televizyonculuk kariyeri başladı.

2007 senesinde Doğan TV’nin “Staj On Air” programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı. Profesyonel iş kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK Programlar Departmanı’nda başladı. 2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi’nde göreve başladı.

3 sene Kurgu Editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 senesinde Saha Muhabirliği’ne başladı. Fulya Öztürk birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. 2015 yılında Avrupa’ya kaçmak için İzmir’e gelen Suriyelilerin kaçak yollarla göç etme serüvenini anlatmış olduğu Sığınamayanlar Belgeselini yayınladı. “Yılın Muhabiri” ve “En İyi Özel Haber” dalında onlarca ödüle layık görüldü.

12 Temmuz 2021 tarihinde FOX’a transfer oldu ve Fulya ile Umudun Olsun adlı programı sunmaya başladı. 2 Aralık 2021 tarihinde ikinci kez koronavirüs hastalığına yakalandı ve ekranlardan bir süre uzak kaldı. 10 Haziran 2022’deki son bölümüyle Fulya ile Umudun Olsun’un, yayın hayatı sona erdi. 2022 yılında tekrardan CNN Türk’e dönen Fulya Öztürk, Saha Muhabirliği’nin yanında CNN TÜRK Haber Merkezi’nin Özel Haberler Şefi olarak görev aldı.

FOX TV’de sezon başında yayına başlayan Fulya ile Umudun Olsun isimli program yayınlanmadı.

Türkiye’nin en başarılı ve en ünlü gazetecilerinden biri olarak bilinen Fulya Öztürk tarafından sunulan gündüz kuşağı programı 13 Haziran itibariyle ekrana gelmeyince seyirci merak etmeye başladı.

Fulya ile Umudun Olsun neden yok, yayınlanmıyor, program bitti mi?

Programın neden olmadığını Fulya Öztürk Cuma günkü son programda açıklamıştı.

Fulya Öztürk, açıklama yapmadan önce muhabirlik döneminde konuk olduğu Kato Dağından bazı görüntüleri ekrana getirdi.

Fulya Öztürk, programın 13 Temmuz 2021 tarihinde başladığını hatırlatarak bir yılı geride bıraktıklarını, sezon finaliyle ekranda olduklarını söylemişti.

Araştırmacı Gazeteci Fulya Öztürk, FOX TV’de başladığı gündüz kuşağı programlarından Fulya İle Umudun Olsun ilgiyle takip edilirken; bir anda tatsız bir durum yaşandı.

Fulya Öztürk yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Onun yerine ise başka biri programı sunmaya başladı.

Fulya ile Umudun Olsun, 12 Temmuz 2021 tarihinden itibaren Fulya Öztürk’ün sunumuyla hafta içi her gün FOX’ta yayımlanan bir televizyon programıdır. Programda her türlü yardıma ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatılmaktadır.

You cannot copy content of this page