KRT Elif Doğan Şentürk kimdir? Elif Doğan Şentürk’ün eşi kimdir?

14.03.2023

KRT Sunucusu Elif Doğan Şentürk kimdir? Elif Doğan Şentürk doğum tarihi? Elif Doğan Şentürk’ün eşi kimdir?

Instagram hesabından da aktif olarak paylaşımlarda bulunan Elif Doğan Şentürk’ün bu platform üzerinde 4 binden fazla takipçisi bulunmakta ve kariyerine KRT TV bünyesinde devam etmektedir. 13 Nisan tarihinde dünyaya gelen Elif Doğan Şentürk sunucu, köşe yazarı ve spiker olarak bilinmektedir. Öncesinde Halk TV’de programlar sunan Elif Doğan Şentürk, sonrasında KRT TV’ye transfer olmuştur. Elif Doğan Şentürk, bu kanalda Ankara Saati adlı programı sunmaktadır. Elif Doğan Şentürk aynı zamanda Yurt Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmıştır. Bir kızı vardır.

Bir dönem Halk TV ekranlarında program sunan Elif Doğan Şentürk hakkında Elif Doğan Şentürk kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gündemde yer alan haberlere dair yorumlarıyla dikkat çeken bir isimdir.

KRT TV’de Ankara Saati’ni sunan Elif Doğan Şentürk daha önce Halk TV’de program sunmaktaydı. Ayrıca Yurt Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmıştır.

Elif Doğan Şentürk konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Bizim mahalleden bir televizyon kanalı olan KRT’yle yoluma devam edeceğim. Sevgili seyircilerimiz hiç merak etmesin, yine aynı mahalledeyiz sadece bir apartman öteye taşındım.

KRT’yle; İlkeli, tutarlı ve gazetecilik onuruna yakışır bir şekilde sadece gerçekleri anlatmaya devam edeceğim.

Yolunuz, yolumuzdur,

Yolunuz derme-çatama bir vapurla, kurtuluş mücadelesini başlatan, çatık kaşlarının altını süsleyen mavi gözlerini güneşe çakan, yedi düvele kafa tutup, dünyaya çatan bir devin yoludur.

Yolumuz Atatürk’ün yoludur”.

You cannot copy content of this page