Nail Gönenli kimdir? Nereli? kaç yaşında? Ne iş yapar? Nail Gönenli Çağla Şikel?

01.02.2023

Nail Gönenli kimdir? Nereli? kaç yaşında? Ne iş yapar? Nail Gönenli Çağla Şikel?

Uzun yıllardır hayatında kimse olmayan Çağla Şıkel’in aşk orucunu avukat Nail Gönenli ile bozduğu konuşuluyordu. Özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruyan Şıkel, dün akşam yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Geçen akşam Kuruçeşme’deki bir mekanda arkadaşının doğum gününü kutlayan Çağla Şıkel, yeni aşkıyla görüntülendi.

Oldukça keyifli olduğu görülen 44 yaşındaki Şıkel, bir ara elini Gönenli’nin omzuna koydu. Mekandan peş peşe çıkan ikili aynı araca binerek uzaklaştı. Bir dönem cemiyetin tanınmış psikologlarından Zeynep Selvili ile aşk yaşayan Nail Gönenli ise Aybüke Pusat, Pınar Deniz, Bestemsu Özdemir ve Burcu Kıratlı ile ünlü oyuncularla anılmıştı. Özel hayatıyla sık sık konuşulan Çağla Şıkel’in ise adı Kaan Yıldırım, Tolga Akış, Ali Kalyoncu ve Edis ile aşk iddialarına karışmıştı.

2015 yılında iki oğlunun babası Emre Altuğ ile evliliğini noktalayan ve boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Çağla Şıkel’in Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Ünlü manken Çağla Şıkel ile görüntülenen Nail Gönenli’nin hayatı merak konusu oldu. Ünlü avukat Nail Gönenli’nin adı bugüne kadar bir çok ünlü isimle anıldı.

Nail Gönenli Saint Benoit Lisesi’nden mezun olmuştu.

Avukat Nail Gönenli 37 ila 39 yaşında olduğu söyleniyor. Net olarak doğum tarihi bilinmiyor.

Avukat Nail Gönenli Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Gönenli, profesyonel kariyerine 2005 yılında İstanbul’da saygın bir hukuk bürosunda avukat olarak başladı.

Hukukçu olarak çalıştığı 8 yıl boyunca avukat olarak 13 yıllık deneyiminden sonra, Mayıs 2018’de Gönenli & Partners’ı kurdu ve halen Gönenli & Partners Hukuk Bürosu’nun kurucu ortağıdır.

Avukat Nail Gönenli Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Avukat Nail Gönenli şimdilerde oyuncu Pınar Deniz ile anılıyor.

Basında yer alan haberle şu şekilde ” Aşk 101 ve Yargı dizilerinin ardından son dönemin en dikkat çeken isimlerinden olan Pınar Deniz, meslektaşı Yiğit Kirazcı’dan geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde Avukat Nail Gönenli bir mekanda samimi bir şekilde eğlendiler”

Avukat Nail Gönenli ile Pınar Deniz arasındaki ilişkinin boyutu henüz bilinmiyor arkadaşlar mı yoksa sevgili mi? İlerleyen dönemde netleşecektir.

Avukat Nail Gönenli Gönenli Partnets Web sitesinde kendisini şöyle tanıtır.

Saint Benoit Lisesi mezunu olan Gönenli, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Gönenli, üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş 2005 yılında İstanbul’da saygın bir hukukta avukat olarak başlamıştır. 8 yıl hukuk alanında eğitimli olarak 13 öğrencilik eğitiminden sonra 2018 yılında Gönenli&Partners’ı kurdu ve Gönenli&Partners Bürosu’nun öncüdür.

Sayın Gönenli, önemli davalarda tahkim avukatı olarak görevlerde bulunur. Hukuku, Hukuku, Fikri Hukuku ile Hukuku, Şirketler Hukuku, Sağlık, İdare ve Vergi Hukuku, Ceza Hukuku iş olan Gönenli, danışmanlık hizmetleri vermektedir. Sayın Gönenli, hem İngilizce hem de Fransızca bilmektedir.

Saint Benoit Lisesi mezunu olan Nail Gönenli, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Gönenli, üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş 2005 yılında İstanbul’da bir hukuk bürosunda avukat olarak başlamıştır.

8 yıl hukuk alanında eğitimli olarak 13 öğrencilik eğitiminden sonra 2018 yılında Gönenli&Partners’ı kurdu ve Gönenli&Partners Bürosu’nun öncüdür.

Nail Gönenli, önemli davalarda tahkim avukatı olarak görevlerde bulunur. Hukuku, Hukuku, Fikri Hukuku ile Hukuku, Şirketler Hukuku, Sağlık, İdare ve Vergi Hukuku, Ceza Hukuku iş olan Gönenli, danışmanlık hizmetleri vermektedir. Nail Gönenli, hem İngilizce hem de Fransızca bilmektedir.

You cannot copy content of this page