Gülsim Ali İlhan kimdir? Gülsim Ali sevgilisi? Kaç yaşında? Gülsim Ali dini nedir?

02.02.2023

Gülsim Ali İlhan kimdir? Gülsim Ali sevgilisi? Kaç yaşında? Gülsim Ali dini nedir?

Gülsim Ali İlhan ya da bilinen adıyla Gülsim Ali, Bulgaristan Türkü’dür. Bulgaristan’da doğup büyüyen Ali, 18 Şubat 1995’te dünyaya geldi. Gülsim Ali, Türkçe’nin yanı sıra iyi derecede Bulgarca ve İngilizce konuşabilmektedir.

İlhan, Bulgaristan’da düzenlenen Super Model yarışmasında Ford Modeli seçilmiş ve 2012 yılında oyunculuğa adım atmıştır. Gönül Dağı dizisiyle adını geniş bir kitleye duyuran genç oyuncu, yeni projesi Al Sancak’ta Nadia karakterine hayat veriyor.

Oyuncu çiftin, birlikte bir dondurmacıdan alışveriş yaparken çekilen görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Durul Bazan kasada ödemeyi yaparken, Gülsüm Ali İlhan ise ileride sevgilisini beklerken objektiflere takılmıştı.

Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu çiftten üzen haber geldi. Gazeteci Arif Hür, güzel oyuncu Gülsim Ali’nin kendisinden 22 yaş büyük meslektaşı Durul Bazan’dan ayrıldığını duyurdu.

Rol aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gülsim Ali, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Durul Bazan’dan sessiz sedasız ayrıldı.

You cannot copy content of this page