Vişne Korkmaz kimdir? Nerelidir? Eşi kimdir? Vişne Korkmaz kaç yaşında? Vikipedi

16.04.2023

Vişne Korkmaz kimdir? Vişne Korkmaz kaç yaşında ? Vişne Korkmaz kimdir vikipedi? Vişne Korkmaz kimdir? Nerelidir? Eşi kimdir?Vişne Korkmaz kimdir Vikipedi?

Vişne Korkmaz Twitter’da @korkmazvisne kullanıcı adı ile bulunur. 931 takipçisi vardır. Vişne Korkmaz Nişantaşı Üniversitesinde öğretim görevlisidir.

Prof. Dr Vişne Kormaz çeşitli kanallarda gündem değerlendirmesi yapmaktadır. Prof. Dr Vişne Kormaz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinde görev yapmaktadır. Vişne Korkmaz hakkında bazı öğrenci yorumları:

Vişne Korkmaz her zaman şapka-etek-küpesi vardır.

Vişne Korkmaz farklı giyim tarzıyla tanınan öğretim üyesi.

Vişne Korkmaz çok merak edilen bir saygıdeğer öğretim üyesidir ve öğrencilerin çok beğendiği bir isimdir.

Vişne Korkmaz henüz 2015 yılında yaptığı bir konuşmasında Rusya krizinin beklenin bir kriz olduğunu söyledi. Bu tespiti ile hafızalarda yer edindi. Henüz o zamanlar Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Vişne Korkmaz olarak, Rusya krizinin beklenin bir kriz olduğunu söyledi.

26.12.2015 tarihli konuşmasında;

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ile YTÜ Balkan ve Karadeniz Araştırmaları Merkezi (BALKAR) işbirliğiyle Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi Rektörlük Hünkar Dairesi’nde “Soğuk Savaş Sonrası Rusya’nın İddialı Dış Politikaları ve Bölgesel Güvenliğe Etkileri” isimli konferans düzenlendi. Konferansta konuşmacı olarak katılan YTÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Vişne Korkmaz, Rusya’nın Suriye‘de hamleler yapmasının birkaç nedeni olduğunu belirterek, “Rusya Ortadoğu’da yani Suriye‘de bir hamle gerçekleştiriyor.

Rusya’nın Suriye hamlesinin birkaç nedeni var.

İlk neden, Rusya, Avrupa karşısında Suriye hamlesini kullanarak, tavizler elde etmek istiyor. Daha doğrusu Rusya’ya karşı olan katı tutumun yumuşatılmasını sağlamak istiyor. Zaten o nedenle Eylül ayında Rusya’nın Suriye müdahalesi gerçekleştiği zaman batı medyası ve batıdaki dış politika karar mercileri, Rusya’nın Suriye hamlesinin, Suriye için değil Avrupa’yla ilgili olduğunu söyledi” dedi.

Bu konuşması ile bilgisi ve ileri görüşlüğünün yanında siyasi bilgisi ile ülkeleri nasıl analiz edebildiğini göstermiş oldu Vişne Korkmaz .

Sitemizde yapılan Vişne Korkmaz sorguları. Vişne Korkmaz kimdir? Vişne Korkmaz kaç yaşında ? Vişne Korkmaz kimdir vikipedi

You cannot copy content of this page