Ailenin yeni üyesi Reşat kimdir? Nerelidir? Türk mü? Reshad Strik eşi ve çocuğu

25.01.2023

Sabina Pitic Reshad Strik eşi ve çocuğu? Ailenin yeni üyesi Reşat kimdir? Nereli? Ailenin yeni üyesi Reşat Türk mü? Reshad Strik eşi ve çocuğu

Ailenin yeni üyesi Reşat kimdir? Ailenin yeni üyesi Reşat nereli? Ailenin yeni üyesi Reşat Türk mü?

22 Haziran 1981 doğumlu Ailenin Yeni Üyesi‘nin sunucusu Reşat Strik Avustralyalıdır. Bosnalı Müslüman bir babanın ve Avustralyalı bir Katolik’in dördüncü çocuğu. Babası Bosna Herseklidir.

Oyuncu, yapımcı ve sunucu Reşat Strik, eşi ve çocukları ile İstanbul Üsküdar’da yaşıyor.

Reshad Strik, 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya’nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

1988 yılında Saraybosna’da hayata gözlerini açan Sabina Pitic’in yaşı 35’tir. Müslüman bir ailede hayata gelen Sabina Pitic 1988 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.

Sabina Pitic’in boyu 1.65’dir.

Sabina Pitic’in kilosu 58 kg’dır.

Sabina Pitic’in göz rengi kahverengidir.

EspyBosnia’nın kurucusu ve CEO’su Sabina Pitic’in ne kadar kazandığı merak edilmektedir. Sizleri için Sabina Pitic’in ne kadar kazandığını araştırdık fakat net bir bilgiye ulaşamadık. Reshad Strik’in Türkiye’deki kariyerindeki yükselişinden sonra eşi Sabina Pitic’in hayatı merak konusu olmuştur.

Takipçileri tarafından merak edilen en çok konulardan birisi ise Sabina Pitic’in telefon numarasıdır. Fakat özel hayatını gizli tutmak isteyen Sabina Pitic, telefon numarasını takipçileri ile paylaşmamıştır.

Sabina Pitić Reshad Strik eşi ve çocuğu

2010 yılında hayatını ruh ikizi olarak adlandırdığı Reshad Strik ile birleştirdi ve evlendi. Bu evliliklerinden Omar ve Merje isminde 2 çocukları doğdu.

Sabina Pitic eşi Reshad Strik bilindiği üzere 2016 yılında “Diriliş Ertuğrul” ve “Filinta” dizilerinde rol almıştı. Esas tanınırlılığını TRT Belgesel kanalında yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi isimli belgesel filmi ile duyurdu.

Reshad Strik 22 Haziran 1981 yılında Avustralya’da dünyaya geldi. Babası Bosnalı Müslüman bir adam olan Reshad’ın annesi ise Avustralyalı Katolik bir kadındır. Reshad ailenin dördüncü çocuğudur. Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

Kariyerine memleketi Avustralya’da başlayan Reshad, Blue Heelers ve Headland’da rol almıştır. Daha sonra ABD’ye giden Strik, Amerika’da Tepenin Gözleri 2’de Mickey isimli bir asker karakterine can vermiştir. Ardından Jessica Simpson’ın, A Public Affair şarkısının klibinde yer aldı.

Kariyerinin ilk yıllarında küçük ve yan rollerde yer alan Reshad Strik, ilk defa Don’t Look Up isimli psikolojik gerilim filminde başrolde yer aldı. Filmin yönetmenliğini Fruit Chan’ın üstlendiği film Strik’in ilk başrol filmidir.

2010 yılında Amerika’dan Bosna Hersek’e giden oyuncu, 2 uzun metrajlı filmde ve reklamda yer almıştır. Bosna Hersek’te dünya evine giren Reshad Strik, 2013 yılında rotasını Türkiye’ye çevirdi. Türkiye’de 2 yıl boyunca Türkçe eğitimi alan Strik, sonrasında Diriliş Ertuğrul ve Filinta isimli dizilerde yer aldı. Son olarak Ailenin Yeni Üyesi isimli programda sunuculuk yapmaya başlayan Reshad Strik, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte İstanbul’da hayatını sürdürmektedir.

You cannot copy content of this page