E Görüş e0005 Hatası çözümü? e-görüş 3 cihaz hatası dilekçe örneği

08.10.2023

E Görüş Hata Kodu e0005 Ne Demek? 2023

E-Görüş platformunda görülen e0005 hata kodu, sistemle ilgili bir hatanın oluştuğunu işaret eder. Bu hata genellikle kullanıcının internet bağlantısındaki bir sorun veya sunucunun yoğunluğu nedeniyle oluşabilir.

E-görüş uygulamasını cep telefonunuza bir kez yüklemeniz yeterlidir. Uygulamanın herhangi bir sebeple hata vermesi durumda dahi silip tekrar yüklemeye çalışmayınız! (sizden kaynaklı olmayan sorunun düzelmesini bekleyiniz.)

Bu nedenle, e-Görüş platformunda görülen e0005 hata kodu ile ilgili çözüm yöntemlerinin henüz oluşturulmadığını belirtmek isteriz.

E-GÖRÜŞ NEDİR? NE İÇİN UYGULAMA KULLANILIR? 

Türk Telekom, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği “Akıllı Teknolojilerin Ceza İnfaz Kurumlarına Entegrasyonu Projesi” kapsamında e-Görüş mobil uygulamasını geliştirdi. Bu uygulama, tutuklu ve hükümlülerin aileleri ve avukatları ile internet üzerinden görüntülü görüşme yapmalarını sağlamaktadır. Bu sayede, cezaevi dışındaki kişilerin cezaevi sınırları içerisinde bulunan sevdikleri ile daha kolay iletişim kurmaları ve görüşmeler gerçekleştirmeleri amaçlanmaktadır. e-Görüş mobil uygulaması, hem Android hem de IOS işletim sistemli cihazlardan indirilebilmektedir. Uygulama, koruma altındaki kişilerin güvenliği için özel olarak tasarlanmıştır ve yalnızca kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Bu proje, cezaevlerinde iletişimin kolaylaştırılması ve modern teknolojilerin kullanımı ile ceza infaz sisteminin geliştirilmesi adına önemli bir adımdır.

You cannot copy content of this page