Meedo kimdir? Mohammed Al Saloussi kaç yaşında? Mohammed Al Saloussi serveti?

04.05.2023

Meedo kimdir? Mohammed Al Saloussi kaç yaşında? Mohammed Al Saloussi serveti?

Mısırlı bir şeyhin oğlu olan iş insanı Muhammed Al Saloussi 36 yaşında. ABD’nin Florida eyaletindeki aile şirketi Alsaloussi Holding’te yöneticilik yapan Al Saloussi’nin adına kayıtlı 11 şirket bulunuyor. 2020’de yayınlanan ‘En Zengin Araplar’ listesinde 18’inci sırada yer alan Al Saloussi’nin yıllık geliri 1.2 milyar dolar olarak açıklandı. Aynı zamanda yapımcılık ve DJ’lik de yapan 36 yaşındaki Mohammed Al Saloussi’nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile anılmıştı.

2 Temmuz 1990 doğumlu Şeyma Subaşı, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 10 senelik birlikteliğin ardından 2017 senesinde Acun Ilıcalı ile dünya evine girmişti. 1 sene süren evlilik 2018 senesinde anlaşmalı boşanma ile son bulmuştu. Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından çok uzun zaman geçmeden yeni bir aşka yelken açtı. İtalyan Dj Guido ile aşk yaşamaya başladı. Koronavirüs başladıktan sonra zorunlu karantinayı birlikte Şeyma Subaşı’nın İstanbul’daki evinde geçiren ikili, Youtube’a da videolar yükledi.

Guido ile ayrılan Şeyma Subaşı’nın bu aralar adı Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile birlikte olduğunu geçtiğimiz aylarda duyurdu.

You cannot copy content of this page