Ferhan Ademhan kimdir nerelidir? Ferhan Ademhan Hayatı ve Biyografisi

03.05.2023

Ferhan Ademhan Kimdir, Nerelidir? Ferhan Ademhan Hayatı ve Biyografisi

Evli ve 6 çocuk babası olan Ferhan Ademhan, Yoğun çalışma hayatından fırsat buldukça doğayla iç içe yaşamayı tercih eden işadamın hobileri arasında kayak yapmak ve tüplü dalış yapmak da varıdır. Seyahat etmek ve çalışmak, Ferhan Ademhan’ın da en büyük tutkusudur.

Yedi ülkeye ihracat yapan bir kozmetik fabrikası bulunan Ademhan, Mardin’in tek televizyon kanalı olan Kanal 47’nin sahibi idi. Bir dönem Mardin Spor Kulüp başkanlığını yapan Ademhan, aynı zamanda Ankara, İstanbul ve İzmir’deki Voley otellerinin işletme sahibidir. İran ve Irak’ta başta petrol olmak üzere inşaat taahhüt işleri ile uğraşan başarılı işadamının, Bağdat ile Tahran’da merkez ofisleri bulunmaktadır.
Üyesi olduğu sivil toplum kuruluşları İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Türkiye-Suriye Dostluk Derneği Kurucusu Türk Irak ve İran Dostluk Dernekleri Üyesi. Yerel Televizyonlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu(TUGİK )Yüksek İstişare Başkan Yardımcısı İzmir Mardinliler Federasyonu Başkan Yardımcısı İzmir Anadolu Birliği Federasyonu Başkanı İzmir Konfederasyonu Kurucusu ve Başkanı Ferhan Ademhan kimdir nerelidir? Ferhan Ademhan Hayatı ve Biyografisi

You cannot copy content of this page