Şarkıcı Alya Kimdir? Kaç yaşında?

30.04.2023

Şarkıcı Alya Kimdir? Kaç yaşında?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Pause Citys adlı derginin kapağı olmuş ve özel röportaj yapmıştır. Bu röportajında, Murat Dalkılıç ile çalışmasının olduğunu ve bitmiş olan 3 parçasının olduğunu söyledi.

Gelecek yıllarda aldığı müzik eğitimleri ve sesinin kalitesi sayesinde, adından sıkça bahsettirecek isimlerden biridir. Alya instagram hesabı yukarıdadır. Instagram ikonuna tıklayarak, instagram hesabına gidebilirsiniz. Aynı zamanda, Apple music ve Youtube Music ikonlarına tıklayarak, şarkılarını dinleyebilirsiniz. Sizin için seçtiğim videoları ve fotoğrafları da hemen aşağıdan bakabilirsiniz.

Kanal D’nin Perşembe günleri izleyicileri ekranlara kitleyen dizi “Camdaki Kız” da Alya, Laz Kızı karakterine hayat verecek. Böylelikle Alya’nın bu ilk oyunculuk deneyimi olacak.22 yıllık siyasi yaşamı 1991 yılında Selçuklu Gençlik Kollarında başladı, daha sonra Refah Partisi Selçuklu İlçesi Gençlik Kolları Başkanı (1994-1995), İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı (1995), Refah Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı (1996-1998), Fazilet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı(1998-1999), Meram İlçe Başkan Yardımcısı, Yenilikçiler Hareketi dahilinde Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyüesi ve Meram İlçe Başkan Yardımcısı, AK Partinin Emniyet Müdürülüğüne kuruluş dilekçesini veren AK Parti Kurucu Üyesi, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Alya, 13 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babasının adı Gökhan annesinin ise Banu’dur.

Alya Eğitimini, Mimar Sinan Üniversitesinde Konservatuvar bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Akedemik eğitiminin yanı sıra, klasik müzik üzerine flüt eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletinde İngilizce eğitimi almıştır. Los Angelas Akademisinde ses mühendisliği ve prodüktörlüğü eğitimi almıştır. Akademik ve kariyeri üstüne birçok eğitimle kendini geliştiren bir sanatçıdır. Amerika’da burs aldığı için bir süre orada yaşamış. Daha sonrasında kişisel sebeplerden dolayı İstanbul’a dönmüştür. Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları için şarkı söylemiş ve beste yapmıştır. Fanatik bir Galatasaray’lıdır.

Şuan ise kariyerine Türkiye’de devam ediyor. En son yaptığı Gücün varsa adlı parçasıyla, adından sıkça bahsettirmeye başarmıştır. Yotube’da bu şarkısına video klip yüklemiş. Müzik kanallarında da şarkısının klibi yayınlanmıştır. Aynı zamanda bu parçasıyla dinleyicilerden tam not aldığını da söyleyebiliriz. (Bu video klibi hemen aşağıdan videolar bölümümüzden izleyebilirsiniz.) Youtube üzerinde bu video klibini şuan itibariyle, 560 bin kişi tarafından izlenmiştir.

You cannot copy content of this page