Emrah Lafçı kimdir, nerelidir? Emrah Lafçı kaç yaşında? Doğum tarihi? Vikipedi

17.10.2020

Emrah Lafçı kimdir, nerelidir? Emrah Lafçı kaç yaşında? Doğum tarihi? Vikipedi

Mart 1983 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2007 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Emrah Lafçı, mezun olduktan sonra Garanti Bankası bünyesinde müfettiş olarak 6 yıl çalışmıştır. Sonrasında yine Garanti Bankası’nda iki yıl süreyle pazarlamacı olarak çalışan Emrah Lafçı, şimdilerde ise finansal danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda ekonomi hakkında çeşitli medya kurum ve kuruluşlarında yorumlarda bulunmaktadır.

Emrah Lafçı 2007 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden (Mekteb-i Mülkiye) mezun oldu..

Mezun olduğu yıl Garanti Bankası’nda müfettiş olarak çalışmaya başladı. 6 yıl bu görevde Türkiye’nin her bölgesinde 100’e yakın şube ve genel müdürlük birim denetimlerinde yer aldı. Arkasından aynı bankanın pazarlama biriminde 2 yıl görev yaptıktan sonra, eğitim biriminde de 2 yıl süreyle çalıştı.

Eğiticilik yaptığı dönemde 10’a yakın farklı başlıkta (Temel Bankacılık, Türev Ürünler, Yatırım Ürünleri, Şube Bilançosu ve Karlılık vb) 150’ye yakın eğitim verdi. Sonrasında Garantibank International Amsterdam’da 1 yıl süreyle çalıştı. Halihazırda eğitim ve finansal danışmanlık hizmetleri veriyor.

Şirket etkinlikleri ve konferanslarda ekonomi ve finansla ilgili konuşmacı olarak yer alıyorum. Ekonomi kanallarında yorumculuk yapıyor. Sosyal medya hesaplarında çektiği finans ve ekonomiyle ilgili kısa videolarla geniş bir izleyici kitlesine ekonomiyi ve finansı herkesin anlayabileceği basit bir dille anlatıyor. Ayrıca Dünya Gazetesi’nde de görev alıyor.

You cannot copy content of this page