Hayrettin Yavuz kimdir? Hayrettin Yavuz Tat Metal kimdir? Nerelidir? Ailesi, Eşi, Serveti?

23.12.2022

Hayrettin Yavuz kimdir? Hayrettin Yavuz Tat Metal kimdir? Nerelidir? Ailesi, Eşi, Serveti?

Akın TATOĞLU, yaklaşık 30 yıldır demir çelik ticaretinde faaliyet gösteren TATMETAL A.Ş.’nin kurucu ortağıdır.

Akın Tatoğlu & Hayrettin Yavuz

Web sitelerindeki açıklama aşağıdaki gibidir.

Değerli Paydaşlarımız, 

Ülkemizde demir çelik endüstrisinin doğduğu toprak olan Kdz. Ereğli’de; 1986 yılına uzanan çelik ticareti tecrübemizden cesaret alarak ilk çelik servis merkezimizi 1994 yılında kurduk ve 1996 yılında Tatmetal markasıyla hizmet vermeye devam ettik. O dönemin ilk uygulayıcılarından biri olarak dünya standartlarında çelik servis hizmeti sunmak üzere, yenilikçi makine teknolojisini Türkiye’ye ve Ereğli’ye kazandırdık. 

En iyi bildiğimiz işi en iyi şekilde yapma; üstün ürün ve hizmet sağlama hedefimizle durmaksızın çalıştık. 2000’li yıllardan günümüze uzanan süreçte çelik servis hizmeti vermenin yanında, çeliğin üretimini yapma hedefiyle asitleme, soğuk haddeleme, galvanizleme ve boyama tesisimizi kurarak entegre üretim yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Öz sermayemizle yaptığımız bu yatırımları planlarken ülkemizin geleceğine olan inancımız ve güvenimiz en büyük motivasyonumuz oldu. 

Sorumlu, çözüm odaklı, güvenilir bir iş ortağı olmamız, samimi yaklaşımımız ve yeniliğe duyduğumuz heyecan süreç içerisinde bize Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından biri olma başarısını getirdi. 

Bugün de değişen koşullara ayak uyduran bir yönetim anlayışıyla kurumsal yapımızı pekiştirip geliştiriyor; hizmetlerimizi, ürünlerimizi ve iş süreçlerimizi kapsayacak şekilde, teknoloji ve dijitalleşme alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Faaliyetlerimizi doğa ve insana saygı çerçevesinde, çevre üzerindeki etkilerini en aza indirecek şekilde sürdürülebilirlik anlayışıyla gerçekleştiriyoruz. Ülkemize ve çocuklarımıza yatırım yapmayı görevimiz kabul ediyor, bu anlayışla büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. 

Tatçelik’i sektörde örnek alınan bir oyuncu olarak görme arzusuyla hiç durmadan çalışırken; bu değeri yaratmamızda yanımızda olan, bu sürece katkı sağlayan tüm çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 

Akın Tatoğlu & Hayrettin Yavuz

You cannot copy content of this page