Taha Hüseyin Karagöz Kimdir?

12.02.2023

Taha Hüseyin Karagöz Kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Babası kim?

Gazeteci ve internet medyacısı.

Gazeteciliğin yanı sıra sosyal medya alanında da önemli işlere imza atan Taha Hüseyin Karagöz, Zonguldak’ta dünyaya geldi. Çocukluğunu Zonguldak’ta geçiren Taha Hüseyin Karagöz’ün ailesi tarafından aslen Trabzon Oflu olduğu öğrenildi.

Üniversite eğitimine kadar Zonguldak’tan hiç ayrılmayan Taha Hüseyin Karagöz; ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerinin tamamını Zonguldak’ta aldı. Ardından üniversite için Eskişehir’e giden Taha Hüseyin Karagöz, önce Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden; ardından ise İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden eğitim alarak, mezun oldu.

Üniversite eğitiminin ardından İstanbul’da kalan Taha Hüseyin Karagöz, stajını Kanal 7 ekranlarında gerçekleştirdi. Ardından ilk profesyonel deneyimini de bu kanalda yaşayan Taha Hüseyin Karagöz, Kanal 7 ekranlarının editörlüğüne kadar yükseldi. Kanal 7 ekranlarının ardından Güneş Gazetesi’nde çalışan Taha Hüseyin Karagöz, bu gazetede; editörlük, istihbarat şefliği ve haber müdürlüğü gibi çeşitli görevler aldı.

Güneş Gazetesi’nden sonra Yenişafak Gazetesi’ne geçen Taha Hüseyin Karagöz, bu gazetede ise ana sayfa editörlüğü görevini yerine getirdi. Bir dönem Türk Medya’da haber müdürlüğü yapan Taha Hüseyin Karagöz, bir dönem ise Diriliş Postası Gazetesi’nde yazı işleri müdürlüğü yaptı. Şimdilerde kendi programını yapan Taha Hüseyin Karagöz, arkadaşlarıyla birlikte yaptığı Holotime isimli hologram cihazı ile TEB İnovasyon Ödülleri’nden ödül almayı da başardı.

You cannot copy content of this page